Bent u op zoek naar opvang voor uw kind in Den Haag? Wilt u dat uw kind in een kleinschalige opvang huiselijke wordt opgevangen? Dit met veel aandacht voor uw kind en flexibiliteit voor u? Gastouder Elke is een plek waar ieder kind zich thuis kan voelen: het is een fijne, warme, sfeervolle en huiselijke opvang. Ik vang een klein groep kinderen op waardoor er genoeg tijd en ruimte is om de kinderen de aandacht te geven die zij verdienen.  Gastouder Elke is gevestigd in de Okkernootstraat in Den Haag (Vruchtenbuurt) in een ruime benenedenwoning met tuin.

cropped-cropped-logo_groot.jpg

De eigenschappen van Gastouder Elke:

  • Uw kind centraal: ik speel in op de individuele zorgvraag van uw kind.
  • Huiselijk: uw kind wordt in vertrouwde huiselijke omgeving opgevangen.
  • Kleinschalig: als gastouder werk ik met een kleine groep kindjes. Hierdoor heb ik veel tijd en individuele aandacht voor uw kind.
  • Ontdekken: uw kind krijgt de mogelijkheid de wereld te ontdekken, ieder kind op zijn/haar eigen manier en in eigen tempo.
  • Flexibel: opvangafspraken op maat naar uw wens met mogelijkheden tot bijvoorbeeld halen en brengen van uw kind (van bijvoorbeeld school), uw kind eerder of later op te halen, et cetera. Opvang is mogelijk vanaf een dagdeel van 5 uur. Zie voor meer informatie de pagina Kosten.
  • Antroposofische grondslag: ik werk op antroposofische basis: samen met de kinderen vieren we de jaarfeesten en beleven we de seizoenen, de kinderen spelen met natuurlijke materialen, worden betrokken bij dagelijkse handelingen en krijgen voornamelijk biologische voeding. Tevens gaan we dagelijks er op uit: met de bakfiets of lopend lekker er op uit en de natuur in.
  • Professionele kinderopvang: als gastouder voldoe ik aan de wettelijke eisen voor kinderopvang vanuit de overheid. De GGD Den Haag en Gastouderbureau Mare zien toe op veiligheid en kwaliteit van de geboden zorg en opvanglocatie.
  • Kinderopvangtoeslag: Door mijn registratie bij het Landelijk Register Kinderopvang en aansluiting bij een gastouderbureau, kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Zie voor meer informatie de pagina Kosten.

Locatie

Gastouder Elke is gevestigd in de Okkernootstraat 37 in Den Haag (Vruchtenbuurt). De Okkernootstraat is een zijstraat van de Thorbeckelaan. Tram 2 en 3, en bus 21 en 23 stoppen om de hoek. 

De opvang vindt plaats in een benedenwoning in de ruime achterkamer met aangrenzende tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Voor de oudere kinderen is er daarnaast in de ruime hal een plek ingericht waar ze rustig kunnen tekenen, knutselen of schrijven. Ook is er speciaal voor de kinderen een slaapkamer ingericht. 

In de omgeving van de Okkernootstraat bevinden zich meerdere parken en speeltuinen. Ook zijn de duinen dichtbij. Dagelijks gaan we er lekker op uit met de elektrische bakfiets of lopend.

Meer informatie over Elke vindt u op de pagina Over Elke

20664738_1530781506957857_245720828622116243_n