Nieuws

Gastouder Elke momenteel vol

Beste ouder,

Momenteel zit Gastouder Elke helemaal vol, en heb ik op korte termijn geen plekjes beschikbaar.

Indien u op de wachtlijst opgenomen wilt worden, kunt u mij een bericht sturen via het Contactformulier. Ik hoor dan graag van u over uw wensen (kindjes, leeftijden en behoefte aan opvang op welke dagen?).

Met vriendelijke groet,

Elke Ruygrok

1 september 2017: opening Gastouder Elke antroposofisch kleinschalige kinderopvang in Vruchtenbuurt Den Haag

Per 1 september 2017 open ik mijn eigen antroposofisch kleinschalige kinderopvang in de Vruchtenbuurt in Den Haag: GASTOUDER ELKE

Logo_Gastouder_Elke

Gastouder Elke is een plek waar ieder kind welkom is om te spelen te ontdekken en te helpen. Elke dag gaan we samen naar buiten om de seizoenen te beleven, de natuur te ontdekken, te voelen en natuurlijk lekker te rennen en te klauteren. Als we aan het einde van de middag een beetje trek krijgen is het tijd om te gaan koken. We bereiden een avondmaaltijd voor mee naar huis. Er is gelegenheid om te helpen, te proeven maar ook om lekker door te spelen.

Door het jonge kind en het schoolkind samen te brengen krijg je een gezonde groepsdynamiek. Er is plaats om rustig te kleuren na een lange schooldag en plaats om veilig rond te kruipen. Kinderen kunnen van elkaar leren, elkaar helpen en samen spelen.

Mijn werkwijze is gebaseerd op mijn antroposofische achtergrond: we staan stil bij de jaar(feesten), het ritme van de dag en seizoen, de ‘ik’ ontwikkeling, het fantasiespel, natuurlijke materialen en biologische voeding zul je zeker bij mij terug zien. Ik heb mijn antroposofische basis als heel fijn ervaren en draag dit graag over aan uw kind(eren).

Meer weten? Neem een kijkje op mijn website: http://www.gastouderelke.nl
of neem contact met mij op: elke_ruygrok@hotmail.com

Mogelijk interessant voor u kind(eren) of de kinderen van een kennis? U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Elke Ruygrok / Gastouder Elke
Okkernoostraat 37 Den Haag (Vruchtenbuurt)
http://www.gastouderelke.nl
elke_ruygrok@hotmail.com
0657057353